Χαρτικά- Διανομείς Χαρτιού

some_text

Διανομέας Χειροπετσέτας με Ηλεκτρονικό Αισθητήρα(Αυτόματη Μηχανή Χειροπετσέτας)Ένα κομψός σχεδιασμός της συσκευής κρατά αποθηκευμένο το χαρτί μακριά από εξωγενείς παράγοντες σε κάθε χρήση. Η αυτόματη συσκευή χειροπετσέτας δίνει ανάλογα με την ρύθμιση του καταστηματάρχη, την συγκεκριμένη δοσολογία χαρτιού παρέχοντας ένα ποιοτικό και απορροφητικό χαρτί της Net Professional. Χρώματα: Άσπρο, Μπλε Σκούρο, Μαύρο, Ασημί. Σύνδεση με παροχή ρεύματος ή λειτουργία με μπαταρίες. Εύκολη αντικατάσταση ρολού χειροπετσέτας. Διαθέτει ειδικό ρυθμιστή και προσαρμόζει το μέγεθος της χαρτοπετσέτας σας.

Ρολό Χειροπετσέτας για Αυτόματες Μηχανές ή Χειροκίνητες

some_text some_text

Συσκευή MIΝI CENTER PULL BOX Φύλλο-Φύλλο

some_text

Η Συσκευή MIΝI CENTER PULL BOX Φύλλο-Φύλλο σας προσφέρει μεγάλη οικονομία στον χώρο της τουαλέτας σας. Άμεσα και γρήγορα ο χρήστης έχει στο χέρι του όσο χαρτί χρειάζεται χωρίς αλόγιστη κατανάλωση.

Ρολό Χειροπετσέτας για MINI CENTER PULL BOX Φύλλο-Φύλλο

some_text some_text

Fin One Διανομέας Χαρτιού Υγείας Φύλλο-Φύλλο.

some_text

Ο διανομέας χαρτιού υγείας Fin One σας προσφέρει απόλυτη υγιεινή και ασφάλεια. Το ρολό μένει προφυλαγμένο από τα μικρόβια του περιβάλλοντος χώρου και δεν έρχεται σε επαφή με δεύτερο χρήστη. Εργονομικά σχεδιασμένη κατασκευή λόγω του μεγάλου μεγέθους των ρολών δε χρειάζεται συχνό service (αλλαγή). Εξασφαλισμένη οικονομία με τη λειτουργία φύλλο–φύλλο.
Χρώματα: Λευκό, Μπλε Σκούρο, Ασημί, και Μαύρο.

Χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο Fin One

some_text some_text

Συσκευή MAXI CENTER PULL BOX(Βιομηχανικού Χαρτιού Κουζίνας)

some_text

Η Συσκευή MAXI CENTER PULL BOX (Βιομηχανικού Χαρτού Κουζίνας) σας προσφέρει μεγάλη οικονομία στον χώρο της επαγγελματικής σας κουζίνα σας. Άμεσα και γρήγορα έχετε στο χέρι σας όσο χαρτί χρειάζεστε χωρίς αλόγιστη χρήση. Το ποιοτικό χαρτί της Net Professional, παρέχει στα χέρια μεγάλη απορροφητικότητα που είναι δυνατό να στεγνώσει τα χεριά του χρήστη.

Χαρτί για Συσκευή MAXI CENTER PULL BOX (Βιομηχανικού Χαρτιού Κουζίνας)

some_text

  Δείτε Περισσότερα