Αρωματισμός Εκνέφωσης - Atmo Spirit Diffusers

Το προηγμένο σύστημα αρωματισμού, Atmo Spirit Diffuser είναι μια Ηλεκτρική Συσκευή Διάχυσης Αρώματος ψυχρής εκνέφωσης που προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία διάχυσης για αιθέρια έλαια και χρησιμοποιείται σε πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, αντιπροσωπείες αυτοκίνητων, γυμναστήρια κ.α. Δημιουργήθηκε με σκοπό να αρωματίσει μεγάλους χώρους έως 1000m2 είτε απευθείας μέσα στον χώρο που επιθυμείτε, είτε με μια ειδική εγκατάσταση μέσα στον εξαερισμό της κτιριακής εγκατάστασης.

Σκοπός του συγκριμένου μηχανήματος είναι να προσφέρει ταχύτατο αρωματισμό σε όλους τους χώρους και να σας δώσει μέγιστα αποτελέσματα ώστε να μην χρειάζεστε πολλές ατομικές συσκευές αρωματικών χώρου σε κάθε χώρο ξεχωριστά.

Η τεχνολογία αυτή έχει βοηθήσει πολύ γιατί με ένα μηχάνημα και με ένα ανταλλακτικό αρωματίζετε όλη την επιχείρηση εφόσον υπάρχει ενιαίο σύστημα εξαερισμού.

Πλεονεκτήματα :

  • Απόδοση χωρίς προηγούμενο
  • Μοναδική ποιότητα αρωματισμού
  • Απαράμιλλη κάλυψη χώρου και διάρκεια
  • Δημιουργήστε το άρωμα των ονείρων σας

Ρυθμίζοντας την ηλεκτρική συσκευή διάχυσης κατάλληλα και ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος σας πετυχαίνετε εξοικονόμηση του ανταλλακτικού έως και 3 μήνες.

Συσκευές :

some_text

Atmo Spirit Diffusers εως 200m3

some_text

Atmo Spirit Diffusers εως 1000m3

Ιδανικό για :

  • Ξενοδοχεία
  • Επιχειρήσεις
  • Εμπορικά καταστήματα
  • Cafe
  • Εστιατόρια
some_text

Αιθέρια 'Eλαια Διάχυσης - Atmo Spirit Aroma Oil

Αρωματίστε των επαγγελματικό χώρο τοποθετώντας τα συστήματα αρωματισμού διάχυσης και προμηθευτείτε τα γνήσια αρωματικά σε μορφή ελαίου με πιστοποιημένη απόδοση. Τοποθετήστε το ανταλλακτικό στο εσωτερικό της συσκευής και ρυθμίστε την ένταση του αρώματος ανάλογα με την ένταση που επιθυμείτε και τα τετραγωνικά του χώρου σας . Με την Ηλεκτρική Συσκευή Διάχυσης Αρώματος το άρωμα διαχέεται στον χώρο σας σε μορφή ατμού.

Επίσης τα συγκριμένα αρώματα μπορούν να τοποθετηθούν και σε χειροκινήτους καυστήρες αρώματος με πολύ μικρότερη απόδοση.

Τα αρωματικά έλαια κατασκευάζονται στην ευρωπαϊκή ένωση και με τα υψηλότερα στάνταρ.

Διαθέσιμα Αρώματα: Vanilla and Musk, Coffee Espresso, Chocolate Fantasy, Butter Cake, Bread 24Gold, Ignite, Baby Powder, Bubble Gum, Grape, Mango, Bella, Hypnotic

* Απόλυτα εναρμονισμένα με τα αρώματα των υπόλοιπων προιόντων αρωματισμού της Net Professional, για την δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος

some_text

  Δείτε Περισσότερα