Εντομοαπωθητικό Χώρου

some_text

Η εταιρεία Net Professional με την πείρα και την εξειδίκευσή της, σας παρέχει προϊόντα ώστε η εντομοαπώθηση να έχει το σωστό αποτέλεσμα στον χώρο σας. Πρόκειται για ένα προϊόν που ως βάση περιέχει 100% φυσικό πύρεθρο και καταπολεμά όλα τα ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια , αλογόμυγες, πεταλούδες κ.α.)


Εντομοαπωθητικό Spray FLY OUT με Φυσική Πυρεθρίνη

some_text

Εντομοαπωθητικό spray, υψηλής ποιότητας Εγκεκριμένο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Χρησιμοποιείται σε: Χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, σε εστιατόρια, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες κ.α. Δεν σκοτώνει, αλλά απομακρύνει μύγες ,κουνούπια & σκνίπες κ.α. Περιέχει 100% ΦΥΣΙΚΗ ΠΥΡΕΘΡΙΝΗ, είναι άοσμο & δεν προκαλεί ερεθισμούς & αλλεργίες.. Για χρήση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου..

* Η επιλογή του σημείου στο οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή γίνεται με ευθύνη του επιχειρηματία και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε παρεμφερή Προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν ελάχιστη ΦΥΣΙΚΗ ΠΥΡΕΘΡΙΝΗ στην σύνθεση τους, παρέχοντας σε αντικατάσταση χημικές συνθετικές ουσίες <<ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ>>

some_text

Φυσικό Εντομοαπωθητικό - Βio Οrganic Gel Citrus

some_text

Εντομοαπωθητικό με βάση τα εσπεριδοειδή για οικολογική εντομοαπώθηση. Χρησιμοποιούνται σε: Χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, σε εστιατόρια, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες κ.α. μικρά καταστήματα και σπίτια. Παρέχει και άρωμα εσπεριδοειδών και προλαμβάνει από ιπτάμενα έντομα , μύγες και κουνούπια. Για χρήση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

some_text

Αυτοματη Συσκευή Εντομοαπώθησης Χώρου

some_text

Η συσκευή διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά για ευκολία στη χρήση και μέγιστη απόδοση. Είναι ψηφιακή, πλήρως αυτόματη και διαθέτει ευέλικτο προγραμματισμό ώστε να λειτουργεί μόνο τις μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε. Λειτουργεί με δυο μπαταρίες διαμέτρου D.

some_text

Εντομοαπωθητική Συσκευή Τζέλ Bio Organic Gel

some_text

Η συσκευή διαθέτει mini ανεμιστήρα παρέχει συνεχή εντομοαπωθητική δράση με έναν απόλυτα οικολογικό τρόπο. Διαχέεται στο χώρο με τη κυκλοφορία του αέρα, χωρίς τη χρήση προωθητικών αερίων.

  Δείτε Περισσότερα