Υγιεινή Χεριών

some_text

Η εταιρία μας σας παρέχει σαπουνοθήκες (Αφρού, Gel ή Αντισηπτικά Προϊόντα) η οποίες δεν ανατροφοδοτούνται (δεν ξαναγεμίζουν με ανταλλακτικό σακουλάκι) αλλά με 4L σαπούνι εμπορίου ή με 5L Αντισηπτικά προϊόντα. Επίσης όλες μας η σαπουνοθήκες είναι για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσεων. Έτσι κάνετε τρομερή οικονομία στην επιχείρησή σας.


Χειροκίνητη ή Αυτόματη Σαπουνοθήκη Αφρού

some_text

Η εταιρία μας σας παρέχει κομψές σαπουνοθήκες που έχουν ως στόχο την οικονομία σας. Δεν ανατροφοδοτούνται με ανταλλακτικό σακουλάκι και λόγω του μεγάλου μεγέθους της δεξαμενής τους δε χρειάζεται συχνό service (γέμισμα). Κάθε πάτημα δοσολογίας απελευθερώνει 0,4ml έτσι ώστε να έχουμε 12000 χρήσεις ανά 4lt.
Το σαπούνι προσφέρεται σε συσκευασία των 4 lt.

some_text

Αφροσάπουνο-Κρεμοσάπουνο για ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΦΡΟΥ

some_text

Σας εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή για εσάς και τα χέρια σας, με ουδέτερο P.H (5.5) δερματολογικά ελεγμένο με γλυκερίνη, μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση. Η πιο οικονομική λύση για κάθε επαγγελματία και όχι μόνο, σας παρέχουμε 4lt και εσείς αναπληρώνετε μόνοι σας την άδεια δεξαμενή.
Διατίθενται σε δοχείο 4lt

some_text

Χειροκίνητος ή Αυτόματος Διανομέας Απολυμαντικού Υγρού

some_text

Η εταιρία μας σας προσφέρει κομψές αντισηπτικές συσκευές Απολυμαντικού Υγρού απαραίτητες σε χώρους μαζικής εστίασης και υγειονομικής σημασίας. Ο διανομέας έχει χωρητικότητα ενός λίτρου και είναι ιδανικός για κουζίνες, εργοστάσια, σχολεία, ιατρεία και γενικά για κάθε τουαλέτα ή χώρο που συγκεντρώνονται πολλά άτομα. Είναι εύχρηστος και το αλκοολούχο Sani Gel είναι ιδανικό για τα χέρια και για κάθε τουαλέτα καθώς ενδείκνυται για να απολυμαίνετε με αυτό το καπάκι της λεκάνης.


*Το απολυμαντικό υγρό ( Sani Gel ) διατίθεται σε συσκευασία 5 λίτρων & 500 ml some_text

Απολυμαντικό Sani Gel (Χεριών και Λεκάνης) Αντισηπτικό χεριών σε συσκευασίες 500 ml και 5 λίτρων.

some_text

Το απολυμαντικό Sani Gel είναι δερματολογικά ελεγμένο, για ιατρεία, σχολεία, εργοστάσια, κουζίνες και γενικά για κάθε χώρο που συγκεντρώνονται πολλά άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εργασία ή στο σπίτι και σε εργαστήρια τροφίμων. Χρησιμοποιείτε ακόμα και σε συσκευές διανομής απολυμαντικού καθώς ενδείκνυται για να απολυμαίνετε με αυτό το καπάκι της λεκάνης. Δεν κολλάει στα χέρια, καθαρίζει υγιεινά και περιποιείται τα χέρια χωρίς νερό και σαπούνι

Ενδεικτικές Εφαρμογές:

  • Αντισηψία χεριών
  • Χρησιμοποιείται και για Αντισηψία στο καπάκι τουαλέτας


  Δείτε Περισσότερα